top of page

Voorstellen

IMG-20190921-WA0018 (2).jpg

Wat fijn dat u interesse heeft in mijn bedrijf. Mijn naam is Nohemi Ruis. De naam van dit bedrijf is  Spaans voor ‘de tussenstop’ en verwijst naar mijn geboorteland Colombia. Sinds ik een leeftijd had van 4 maanden woon ik in Nederland en ik heb thuis altijd met dieren geleefd, zoals honden, katten, muizen, ratjes, vissen en paarden.

Mijn droom is altijd geweest om met dieren te werken en daarom heb ik twee aan dieren gerelateerde opleidingen gevolgd: aan het Groenhorst College  Barneveld de opleiding Dierenverzorging niveau 4 Diermanagement en aan de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten een verkorte opleiding  Dier- en Gezondheidszorg. Tijdens de eerste opleiding heb ik veel geleerd over honden, katten, knaagdieren, konijnen, vogels, runderen, schapen, geiten, paarden en reptielen en veel praktijkervaring opgedaan. Tijdens de tweede opleiding heb ik vooral veel geleerd over het opzetten en hebben van een eigen bedrijf.

Na al het studeren ben ik gaan rondreizen en vervolgens ben ik gaan werken. Helaas is het mij aanvankelijk niet gelukt een op dieren gerelateerde baan te vinden. Kantoorwerk was niets voor mij. Dus in november 2012 ben ik mijn eigen hondenuitlaatservice begonnen in Utrecht. Na dit jaren succesvol gedaan te hebben heb ik besloten met pijn in mijn hart om mijn hondjes daar achter te laten en mijn droom te gaan waarmaken. Na wat zoekwerk kwamen mijn partner Frits en ik uit in dit prachtige Budel-Schoot. Na een verbouwing en een bodemsanering kon ik eindelijk begin januari 2022 mijn droom waar gaan maken. Terugkijkend op het jaar 2022 kunnen Frits en ik tevreden zijn.

 

We hebben de eerste maanden van het jaar een groot aantal gevluchte Oekraiense honden kunnen opvangen.

 

 

 

 

 

Dat gaf ons de nodige ervaring om daarna de drukke zomer aan te kunnen.

                             

DSC_0056.JPG
png.png
bottom of page