top of page

Hotel honden

Bij Dierenhotel La Parada hanteren wij het nieuwe concept, het huisvesten van onze klanten in een huiselijke sfeer. Wij hebben vier huiskamers in ons dierenverblijf waarbij in iedere huiskamer een roedel van maximaal 10 honden gehuisvest zal worden. Iedere huiskamer is voorzien van een goed ventilatie systeem, verwarming en een camerasysteem.

IMG-20230117-WA0002.jpg

Niet alleen aan het verblijf in het dierenhotel wordt alles gedaan om het de klanten zo prettig mogelijk te maken maar ook tijdens de verzorging doen wij er alles aan om het onze klanten naar de zin te maken. Zo krijgen de honden tweemaal daags het voer dat zij van huis uit gewend zijn. Gedurende de hele dag zullen wij ervoor zorgen dat uw hond mentaal uitgedaagd wordt. Maar ook hun fysieke behoefte zal uiteraard niet vergeten worden. Onze vrijwilligers/medewerkers vinden het altijd leuk om iedere hond te knuffelen.

Om het allemaal soepel te laten verlopen bij Dierenhotel La Parada zijn er natuurlijk bepaalde regels. Deze kunt u via onderstaande link vinden.

DSC_0008.JPG

De huiskamers zijn zo ingericht dat onze klanten het naar hun zin zullen hebben. Zo zijn er voldoende ligmogelijkheden zoals opklapbare banken en kussens. Daarnaast is er een muziekinstallatie waarop overdag klassieke muziek afgespeeld wordt en zal er een luchtverstuiver aanwezig zijn die kalmerende geuren door de kamer verspreidt . Ook is er een grote buitenruimte waar de honden verschillende keren per dag kunnen rennen en spelen.

IMG-20230117-WA0000.jpg

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Een telefoontje of kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend

bottom of page