top of page

Dagopvang

thumbnail_IMG_20210530_165148.jpg

Deze honden verblijven overdag bij onze pensionhonden in de woonkamers. De honden in de dagopvang worden net zoals de pensionhonden overdag goed mentaal bezig gehouden en krijgen net zoveel knuffels en rustmogelijkheden als de andere honden.

IMG_20210522_083247.jpg

Het unieke concept waarin de honden gehuisvest worden bij Dierenhotel La Parada is niet alleen geschikt tijdens vakanties, maar geldt ook voor korte periodes. Als u opvang zoekt voor één dag kunnen wij uw huisdier opvangen. Wij kunnen dan, als er geen andere mogelijkheid is,  uw hond op een van te voren afgesproken tijd van huis ophalen en thuisbrengen. Een andere optie is dat u uw huisdier naar ons toe brengt en ophaalt wanneer u weer terug bent. Zo zit uw hond niet de gehele dag alleen.

thumbnail_IMG_20210527_152659.jpg

Net zoals bij het pension kan ook de dagopvang niet functioneren zonder bepaalde regels. Deze kunt u hier lezen. Voordat u uw hond een eerste keer langs brengt willen wij u en uw hond graag ontmoeten om te beoordelen of dit concept voor alle partijen geschikt is en uw hond zich hier thuis kan voelen.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Een telefoontje of kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend.

bottom of page