top of page

Ervaring klanten

Net zoals bij een hotel lezen wij bij Dierenhotel La Parada graag van de klanten hoe zij onze diensten hebben ervaren. U kunt hier onder uw review achter laten.

Benjamin

Sensei

Last minute in de drukke zomerperiode hier nog plek weten te vinden, het was het uur rijden van huis meer dan waard! Hond kwam tevreden terug en de service naar ons was goed. Ze dachten mee daar waar het kon en je merkt dat ze dit met passie en overgave doen. Voor meerdaagse nachten gaan we hier zeker terugkomen.

Erica en Babis

Otto

Otto is weer een paar daagjes op vakantie geweest. Hij heeft een heerlijke tijd gehad,maar ja wat wil je ook bij z'n lieve mensen.
Grtjes van Otto en familie...😘

Milydia

Lara

La Parada is een prima logeeradres voor Lara.
Ze is een voormalige kettinghond met trauma's en Nohemi en Frits kunnen daar heel goed mee omgaan.
We laten haar daar met een gerust hart achter en krijgen een blije hond terug.

Barbara

Storm

Ik heb Storm al voor de tweede keer een paar dagen naar La Parada gebracht. Ook deze keer heeft hij het zo erg naar zijn zin gehad. Ik kreeg weer een filmpje en foto's gestuurd tijdens zijn verblijf daar. Storm kwam weer vrolijk en blij en relaxed terug van zijn logeerpartij. Volgende keer weer naar La Parada. Ik ben zeer tevreden en Storm kan niet wachten tot de volgende keer!

Barbara

Storm

Mijn hondje Storm is anderhalf jaar en ging voor het eerst logeren. Ik zag er erg tegenop. Maar hij heeft het zo goed gehad in La Parada! Hij had speelkameraadjes, er werd goed op hem gelet en hij is super verzorgd en geknuffeld. Ook stuurde Nohemi af en toe een filmpje. Zo fijn te zien hoe hij heerlijk buiten speelde. Ik kreeg een hele blije hond terug. Hij heeft genoten. Volgende keer gaat hij hier weer naartoe. Een stukje rijden maar dat heb ik er zeker voor over.

Miranda en Robin

Tyler en Bailey

Wij hebben onze Saarloos Wolfhond Tyler en onze Corgi Bailey in mei laten logeren bij la Parada en we vonden het eerst best wel spannend om te doen omdat onze Tyler erg eenkennig is. We kregen tijdens onze vakantie al leuke foto’s van onze honden en ze hebben het goed naar hun zin gehad zo te zien 😊. Bedankt voor alle goede zorgen en we komen zeker vaker langs op dit fijne adres!
Miranda en Robin uit Weert

Jeanne Vermeulen

Hond Lars

Lars is erg liefdevol ontvangen en heeft het uitstekend naar zijn zin gehad.
heb diverse filmpjes en foto's mogen ontvangen hoe goed en fijn hij het er had.
Nohemi en haar partner zijn goed voor de dieren , ze geven ze een warm thuis gevoel. zeker een aanrader

groetjes Jeanne

Nicole

Max

Bij aankomst springt Max uit de auto omdat hij herkent waar hij is. Max is nu een paar keer hier gaan logeren en heeft het goed naar zijn zin. Hij krijgt aandacht en heeft vriendjes om te spelen. Nohemi en haar partner zorgen goed voor mijn grote vriend Max. Hoewel ik een eindje moet rijden om max hier naar toe te brengen heb ik het er graag voor over. Max zit hier op zijn plek als hij gaat logeren.

Nicole

Snowy

Wat een fijn pension. Onze hond is vrij eenkennig en heeft het niet zo op vreemde mensen. Maar al snel kreeg ik foto’s toegestuurd dat hij het erg naar zijn zin had. Hij liet zich zelfs borstelen en zat zelfs op schoot te knuffelen. Wij hebben ons oppas adres gevonden, helemaal top.

Nynke

Coosje

Onze schapendoes Coosje is al enkele jaren hond aan huis bij Nohemi. Ook in La Prada voelde Coosje zich al snel thuis onder haar deskundige en kalme leiding.. Coosje heeft enkele socialisatie problemen en toen we haar na onze vakantie ophaalden was ze veel vertrouwder met vreemde honden en met vreemde mensen dan voorheen. Dank Nohemi voor je zorg en kijk op onze Coos. We blijven komen.

png.png
bottom of page